KOMPETENCER

Som livsstilcoach tilbyder jeg
Jeg coacher både ledere og deres medarbejdere, ligesom mange vælger selv at betale og ikke involvere deres virksomhed. Ved teamcoaching er målet at få fælles billeder af situationen. Hvad i er glade for, stolte af, tilfredse med og hvad i synes der kan gøres bedre. Og få indgået aftaler om en konkret handlingsplan med opfølgning. Jeg deltager gerne som forandringskonsulent ved større udviklingsprojekter i organisationer.

Vi italesætter udfordringer, barrierer og forhindringer for at nå jeres mål og visioner og hvad der skal til for at overkomme dem. Og vi gør noget ved tingene, så vi straks skaber nødvendige forandringer små som store.

Som coach arbejder jeg både med forretningsudvikling og personlig udvikling og støtter dig i at tage personligt lederskab ved at få afdækket dine mål, få fjernet evt. barrierer og begynde at handle på dine dybeste ønsker. Og jeg har selv gået hele vejen. Jeg driver en succesfuld konsulent og coach virksomhed og øser gerne af mine erfaringer som supplement, til at stille de spørgsmål, der skaber indsigt og fremdrift.

Udover det så coacher jeg også privat.

Jeg gør opmærksom på jeg har tavshedspligt.

KONTAKT
Skab Dit Potentiale
Lavendelstræde 5 • København K
og Hillerød og omegn
Telefon: +45 27 57 51 33
Mail: skabditpotentiale@gmail.com
FØLG MIG
KORT OM MIG
Jeg har arbejdet en del med både kardiologi, psykiske sygdomme, terminal patienter, ældre borgere, psykiske brugere specielt skizofreni og dobbelt diagnoser.
Created by Martlev 2016